Uzavření budovy

Milé sestry a bratři,

vzhledem k vyhlášenému nouzovému stavu do (prozatím) 12.4.2020  zakazujícímu z preventivních důvodů jakákoli - i náboženská - shromáždění nad 30 osob a z důvodů předběžné opatrnosti a zodpovědnosti za zdraví plně podporujeme všechna bezpečnostní opatření. Proto, na základě rozhodnutí výboru sboru, až do odvolání rušíme sobotní bohoslužby, prostory sboru budou uzavřeny.

Od této soboty 14.3.2020 a pak každou následující sobotu bude možné sledovat online přenos alternativní bohoslužby s kázáním z našeho sboru vždy od 10:45 hod na našem youtube kanálu bohosluzbyonline.cz.

Zároveň Vás ujišťujeme, že život našeho sborového společenství se nezastavil, kazatelé a činovníci sboru jsou Vám v případě potřeby standardně dispozici. Zodpovědnost cítíme zvlášť za naše starší členy, kterým chceme být případně nápomocni i v praktických záležitostech.

Smíchovský zpravodaj bude každou sobotu jako obvykle na webových stránkách a také zasílán e-mailem členům sboru. Pokud máte jakékoli oznámení do Zpravodaje, pošlete je redaktorovi, bratru Jaroslavu Bartošovi, na polyconsulting@volny.cz.

Velmi bychom si přáli, aby tato nestandardní situace netrvala dlouho, o jakýchkoliv změnách Vás budeme informovat na tomto sborovém webu, prostřednictvím e-mailu přes našeho sborového tajemníka, případně telefonicky.

Prosíme, předejte výše uvedené informace všem členům Vaší rodiny, případně i dalším, zvláště starším členům našeho sborového společenství, o kterých víte, že nepoužívají e-mail.

Děkujeme, že zachováte pokojnou mysl a že se budete modlit za další vývoj situace a především za ty, kteří jsou zasaženi koronavirem i za ty, kteří mají zodpovědnost danou situaci řešit.

Bůh naděje nechť vás naplní veškerou radostí a pokojem ve víře (Ř 15,13)

Za vedení sboru kazatelé Soňa Sílová a Václav Vondrášek

sbor Praha Smíchov

Peroutkova 57
Praha 5
150 00
Václav Vondrášek
tel.: 775 080 809
e-mail: vv@quick.cz

Soňa Sílová
tel.: 724 130 602
e-mail: sona.silova@seznam.cz
casdsmichov@gmail.com
Vytvořeno službou Webnode