on-line bohoslužby

Milí členové Smíchovské sborové rodiny,

Situace ve společnosti je, vzhledem k šíření nákazy, jiná, než bychom si přáli. Opatření vlády stanovují rámec jednání, dotýkají se nás ve všedním i svátečním čase. Počínaje nedělí 27. prosince se omezení opět zpřísňují.

Rada starších, na základě pověření Výborem sboru dnes (23. prosince 2020) rozhodla, že sobota 26. prosince bude poslední sobotou, kdy se můžeme setkat ve společenství sboru na Smíchově. Apelujeme na vaši zodpovědnost, zvažujme přínosy i rizika pro každého z nás osobně, i pro druhé. Účast na bohoslužbách ve sboru také znamená vědomé dodržování pravidel 6R.

Sled poslední letošní sobotní bohoslužby bude klasický, od 9:30 bude Probíhat sobotní škola ve společné třídě. (Paralelně bude zajištěna sobotní škola v jedné on-line třídě). Od 10:45 bude bohoslužba s kázáním.

Od 2. ledna 2021 až do odvolání budou bohoslužby probíhat pouze on-line. Program bohoslužby zůstane zachován. Od 9:30 budou připraveny 2 on-line třídy sobotní školy a také třídy sobotní školy dětí a od 10:45 bude začínat přenos bohoslužby s kázáním.

Podporujme se vzájemně v naději a vytrvalosti, abychom obstáli v této době.

Ať vás Pán Bůh provází, než se „sejdeme zas“…

Za VS Praha Smíchov Milan Müller

sbor Praha Smíchov

Peroutkova 57
Praha 5
150 00
Václav Vondrášek
tel.: 775 080 809
e-mail: vv@quick.cz

Soňa Sílová
tel.: 724 130 602
e-mail: sona.silova@seznam.cz
casdsmichov@gmail.com
Vytvořeno službou Webnode